≫ 

"Mladi igrač nisu blizu Novaka, Rafe i Federera": Mari ne veruje da će neko ugroziti veliku trojku

Bivši teniski as smatra da će ih teko bilo ko ugroziti

  • 3
Andy Murray, Endi Mari Foto: Tanjug/AP

Nekada prvi teniser sveta Endi Mari rekao je da mlađi igrači još ne mogu da ugroze „veliku trojku”. Đoković, Nadal i Federer su osvojili 15 od poslednjih 16 Grend slem trofeja.

Austrijanac Dominik Tim je osvojio taj jedan grend slem, prošle godine na Ju Es openu, na kome je Đoković diskvalifikovan jer je lopticom pogodio linijskog sudiju.

Federer i Nadal imaju po 20 grend slem titula, Đoković 18.

- Očekivao sam da će finale biti neizvesnije, ali takođe znam koliko je Novak tamo dobar kada ima svoju igru i izuzetno je motivisan. Kada igraš protiv nekog ko je osvojio 17 grend slem titula, 19 ili 20, ono što ovi momci rade sada, to je prilično zastrašujuće - rekao je Marej, preneo je Eurosport.

- Mlađi igrači nisu pokazali da su naročito blizu. Na Ju Es openu Dominik Tim je uradio ono što je trebalo za pobedu, ali da Novak nije poslao lopticu u vrat sudije, mislim da bi ishod bio kao i do tada - naveo je britanski teniser, trostruki osvajač grend slem titula.

Marej će ove nedelje igrati na turniru u Monpeljeu, što će biti njegovo prvo takmičenje u ovoj godini. U prvom kolu protivnik će mu biti Egor Gerasimov iz Belorusije.

Video: Novak prošetao s peharom po plaži u Melburnu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bhm

    23. februar 2021 | 00:18

    Kad se čoveku poravnaju čakre i prihvati realnost uz sve svoje znanje i umeće javi se i poštenje i činjenice nije teško prihvatiti i ozneti u javnost.Marej je bio mnogo bolji od svih iza ove trojice a i jada je bio broj 1 bio je i sam svestan da mu tu nije bolo mesto.Posle trojke ide prazno 6 mesta pa Marej pa prazno do 29 mesta pa tek onda kreću ovi klinci koji i kad dožive penzije velike trojke nikada neće postići ni 20 posto njihovih uspeha a i to će biti sa mnogo mnogo lošijim kvalitetom igre....

  • W

    23. februar 2021 | 07:25

    Nole te je pustio da uzmeš Vimbldon,

  • C he

    23. februar 2021 | 01:55

    Slazem se sa Endijem

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA