Kecmanović bez gema u prvom setu, Švarcman ga lako savladao i otišao u finale Buenos Ajresa

Loša igra srpskog tenisera kroz veći deo meča u argentinskoj prestonici

  • 1
Miomir Kecmanović

Foto: Tanjug-AP

Srpski teniser, Miomir Kecmanović ostao je bez plasmana u finale ATP turnira u Buenos Ajresu, pošto je u polufinalu ubedljivo poražen od danas veoma razigranog i kvalitetnog domaćeg tenisera, Dijega Švarcmana u dva seta – 0:2 (0:6, 4:6).

Naš igrač bio je potpuno indisponiran tokom uvodnog seta, jednostavno ga ništa nije htelo i bio je veoma nesiguran na servisu, što je deveti na svetu uspeo da kazni relatino lako i da bez izgubljenog gema ode u drugi set posle 25 minuta igre.

Tamo je viđen bolji otpor srpskog tenisera. Ali Kecmanović je već na rezultatu 2:2 ponovo izgubio svoj servis, koji je mogao da vrati na 4:3, kada je imao brejk loptu. No, srpski teniser ni ovoga puta nije oduzeo servis Argentincu, koji je uspeo da sačuva dve meč lopte protivnika u narednom gemu na svoj servis, ali je potom lako poklekao koji minut kasnije.

U finalnom meču, Švarcman će tako imati priliku da dođe do trofeja, pošto će biti favorit u duelu sa zemljakom, Fransiskom Serundulom.

Video: Srpska sportistkinja bez ruku nacrtala neverovatan portret Novaka Đokovića i oduševila ga

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lord

    7. mart 2021 | 09:00

    Dokle bre da nas brukaju ovi nazovi teniseri,jedno je casno izgubiti,ali 6:0 je bas bruka...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA