Novi problemi za Filipa Krajinovića: Posle ispadanja na startu turnira u Dohi, mora u samoizolaciju

Jedan od članova njegovog tima dobio je pozitivan test na koronavirus

  • 0
Filip Krajinović Tanjug

Taman što je eliminisan u prvom kolu ATP turira u Dohi, Filip Krajinović se suočio sa novim problemima na Bliskom Istoku, pošto će morati da ide u samoizolaciju, pošto je jedan član njegovog tima dobio pozitivan nalaz na koronavirus.

On je na startu ovog turnira poražen od Davida Gofana u dva seta (6:4, 6:4), bilo je planirano da odmah ode u Dubai, gde ga čeka novo nadmetanje naredne nedelje, ali su se stvari zakomplikovale, pa nije poznato da li će uspeti na njega uopšte i da stigne.

Njegov fizioterapeut bio je pozitivan na kovid-19, pa je Filip u skladu sa zdravstvenim preporukama i pravilima morao da ide u samoizolaciju, što je u međuvremenu potvrdio putem svog Instagram profila.

- Zdravo svima, samo da vas obavestim da je moj fizioterapeut Vlade pozitivan na korona virus i rečeno mi je da moram da budem u samoizolaciji narednih nekoliko dana gde se nadam da ću biti ponovo testiran i nadam se da će sve biti kako treba da bude. Hvala vam – rekao je Krajinović.

Njegov prvi test je bio negativan, ali u skladu sa pravilima, on mora da dobije još ukupno dva negativna nalaza u naredna tri dana kako bi mogao da napusti Katar i uputi se na narednu destinaciju. Nadamo se da će stići na vreme za turnir u Dubaiju.

Video: Novak na znamenitostima Beograda u čast istorijskog uspeha

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA