≫ 

Jednu od najlepših svetskih teniserki nikada nismo videli u ovakvom izdanju

Ceh je platio reket...

  • 1
Eženi Bušar Printskrin: Twitter/@TennisCanada

Eženi Bušar, nekadašnnji peta igračica sveta, izgubila je finale turnira u Gvadalahari od Sare Soribes Tormo (6:2, 7:5), a tom prilikom je pokazala da i teniserke znaju da iskale bes na terenu.

Bušarkova je praktično poludela u finišu drugog seta i nekoliko puta je reketom udarala o podlogu, besna zbog igre koju je pružala u tim trenucima.

Bušarova već duže vreme nije na nivou svojih nekadašnjih partija, u Gvadalahari je izgubila svoje sedmo finale, a trenutno zauzima 144. poziciju na WTA listi.

U septembru 2020. je igrala finale Istanbula koje je takođe izgubila, a jedini trofej u svojoj karijeri je osvojila 2014. godine - Nuremberg Kup.

Bušarova je i pre nekoliko dana igrala finale turnira u Lionu u paru sa Olgom Danilović, ali su njih dve poražene od od Viktorije Kuzmove i Aranče Rus.

U nastavku pogledajte i fotografije Eženi Bušar i uverite se zašto godinama važi za jednu od najatraktivnijih teniserki:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA