"Ubiću te, siđi dole": Džumhur pretio sudiji, unosio mu se u lice, izbačen s turnira zbog skandala

Neveraovatan ispad bosanskog tenisera u Akapulku

  • 6
Damir Džumhur Printskrin: Streamble.com

Bosanski teniser Damir Džumhur napravio je neviđeni skandal na turniru u Akapulku, gde je diskvalifikovan zbog sukoba sa sudijom, kome je prema izveštaju medija pretio i ubistvom.

Džuhur je u meču protiv Van de Zandšulpa pri rezultatu 5:5 i 40:40 pustio jednu loptu misleći da je otišla u aut, a nakon toga je sudija dodelio poen za protivnika.

Tu je Bosanac potpuno "pukao", bacio je reket i otišao do sudije i ušao u žestoku raspravu sa sudijom. Ubrzo je izgubio i sledeći poen i zatim je nastavio sa raspravom, posle čega je dobio upozorenje.

Ni tu se nije zaustavljao i nastavio je da dobacuje sudiji, a zatim je ponovo kažnjen oduzimanjem poena, a potom je i diskvalifikovan. Tada je nastao pravi haos. Džumhur je ružio ruku protivniku na mreži, a potom prišao sudiji i glasno viknuo "Ubiću te", nakon toga je počeo da mu gestikulira da siđe uz reči "dođi ovamo".

Umešao se i suervizor, a Džumhur je krenuo ka izlazu, ali se vratio i nastavio da se unosi u lice sudiji, koji je bežao unazad od nervoznog bosanskog tenisera.

Ostaje da se vidi da li će protiv Džumhura biti pokrenut dodatni disciplinski potez, jer u tenisu postoji nulta tolerancija za ovakvo ponašanje:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA