Tenisko čudo: Karacev do četvrtfinale Dubaija, nemojte se začuditi ako ga uskoro vidite u Top 10

Sada već u teniskom svetu počinje da se sumnja da je Aslan spreman da uđe možda i u Top 10 ukoliko nastavi sa ovim igrama

  • 3
Aslan Karacev Photo: Tanjug

Aslan Karacev je otkrovenje teniske sezone, a svoju bajku nastavlja da ulepšava i dalje. Rus je uspeo da se plasira u četvrtfinale turnira u Dubaiju pošto je eliminisao Lorenca Sonega, Italijana koji je bolje rangiran od njega, sa 3:6, 6:3, 6:4.

Karacev je bez grama iskustva na velikim turniram došao na Australijan open do polufinala i tek položio oružje pred Novakom Đokovićem, dok je u Dohi u osmini finala nabasao na Dominika Tima koji je teškom mukom u tri seta uspeo da ga spreči i tamo da ode dalje.

Sada Sonego to nije uspeo. Italijanski teniser je poražen posle dva sata i 19 minuta igre nakon preokreta.

Sada već u teniskom svetu počinje da se sumnja da je Aslan spreman da uđe možda i u Top 10 ukoliko nastavi sa ovim igrama, a trenutno se nalazi na 42. poziciji ATP liste.

Naredni protivnik koji će pokušati da ga zaustavi je još jedan Italijan, Janik Siner, koji je nakon mukotrpne borbe uspeo da izbaci Roberta Bautista-Aguta sa 6:4, 3:6, 7:5.

Video: Vesić primio najboljeg svetskog tenisera Novaka Ðokovića u Starom dvoru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA