≫ 

Nole vikao "Instagraaam" i pravio šou na treningu sa 317. teniserom sveta sa kojim je zajedno igrao

Helger Vitus Nedskev Rune je molio srpskog tenisera da sa njim sparinguje u Monte Karlu, a naš as mu je tu želju ispunio

  • 1
Novak trening Monte Karlo Foto: Instagram @holgerrune / Printscreen

Srpski teniser, Novak Đoković nekoliko puta je tokom svoje karijere dokazao da je veliki sportista i džentlmen. Redovno je izlazio u susret manje poznatim i slabije rangiranim teniserima, koji su želeli da se oporobaju kako je to igrati protiv najboljeg na svetu.

Poslednji u nizu koji je to priznao bio je Danil Medvedev, koji je odmah po porazu u finalu Australijan opena rekao da je Đoković sjajan čovek i da je upravo sa njim imao manju egzibiciju u Monte Karlu, kada je tek započinjao svoju karijeru. Istakao je da se srpski as odlično ponašao prema njemu, dok je on još bio daleko od visina na kojima se sada nalazi.

Fantastična slika ovoga puta dolazi sa Instagram profila jednog norveškog tenisera. Reč je Helgeru Vitusu Nedskevu Runeu, koji je tek 317. na ATP listi, ali to nije predstavljalo problem za Đokovića, koji je odvojio deo vremena, kako bi radio sa Norvežaninom, a tako faktički "ubio dve muve jednim udarcem", pošto je odradio i trening.

Norvežanin je molio Đokovića da mu pomogne, a ispostaviće se da je čitav trening protekao u sjajnoj atmosferi, što se može videti po snimku na kojem se naš teniser okreće ka kameri i viče "Instagraaam", očigledno želeći da pozdravi sve pratioce Helgera Runea.

Nadamo se da će ovom igraču trening sa Novakom predstavljati dodatni podstrek za dalji tok karijere, a naravno, da će Đoković u budućnosti nastaviti da donosi našoj zemlji veliku radost i uspeh.

Video: Ovo svet video nije: Osvanuo mozaik u čast Novaka Đokovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA