≫ 

Velika šteta za najbolju teniserku Srbije: Nina Stojanović se povukla iz Majamija pre meča sa Osakom

Još uvek nije poznato koji je tip povrede zadesio našu predstavnicu, ali je odlučila da ne izađe na teren protiv igračice koja je postavljena za drugu kosturašicu na turniru

  • 0
Nina Stojanović Foto: Tanjug/AP

Srpska teniserka Nina Stojanović povukla se sa turnira u Majamiju, te je predala meč Naomi Osaki u trećem kolu takmičenja na Floridi.

Ona je zaradila povredu butnog mišića, a zbog toga odlučila da ne izađe na teren protiv igračice koja je postavljena za drugu kosturašicu na turniru.

Stojanović je u prvom kolu izmacila Votson u dva seta, zatim i Putinčevu nakon tri seta i velike borbe, ali sada neće imati priliku da ode u osminu finale.

Pošto nema singl meča za Ninu, neće biti nastavka ni u dublu gde je sa Darijom Jurak trebalo da igraprotiv dubla Aojama/Šibahara.

Nina je jedina srpska teniserka teniserka koja se nalazi u TOP 100 na WTA listi, a ovim plasmanom u treće kolo Majamija verovatno će dodatno napredovati sa trenutnog 95. mesta na svetu.

Video: Nole vikao Instagraaam i pravio šou na treningu sa 317. teniserom sveta Runeom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA