≫ 

Osaka već napušta Majami, pobedila je Grkinja koja joj je uzela meru u Sinsinatiju pre dve godine

Marija Sakari ponovo kobna za Japanku i to nakon dva seta - 0:2

  • 0
Naomi Osaka - Dženifer Brejdi, finale Australijan opena 2021 Foto: Tanjug / AP

Veliko iznenađenje u četvrtfinalu WTA turnira u Majamiju! Naomi Osaka naletela je na minu u vidu Marije Sakari, koja je uspela da je eliminiše iz daljeg toka takmičenja posle samo dva seta. Nije Japanka ličila na sebe, u prvom setu nije uzela čak ni gem, pa je zasluženo ispala iz daljeg toka tunira - 0:2 (0:6, 4:6).

Kao što smo pomenuli, Naomi Osaka je bila u potpunom "autu" tokom prvog seta. Već u uvodnom gemu posle velike borbe Sakari je odnela brejk, a to je učinila i dva gema kasnije, kada je iskoristila tek četvrtu brejk loptu, iako je imala 0:40. U petom gemu je išlo glatko, tada je uzela servis Japanki bez izgubljenog poena.

U drugom setu je priča tekla nešto drugačije. Ovoga puta je Osaka bila ta koja je prva oduzela servis, ali je Sakari uzvratila u sedmom gemu, kada je iskoristila drugu brejk loptu pri prednosti nakon đusa. Konačan udarac zadala je samo dva gema kasnije, kada je u istom trenutku oduzela servis teniserki iz Japana. Ujedno je iskoristila i prvu meč loptu.

Grkinja, koja je 25. na svetu će se za finale boriti sa pobednicom duela između Bjanke Andresku i Sare Soribes iz Španije, što će reći da ima velike šanse da se nađe u borbi za pehar.

Video: Srbi su i humanu stvar izvrgli ruglu: Sprdaju se na aukciji za Ronaldovu traku!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA