≫ 

Najbolji nastavlja sa odmorom: Đoković ne igra turnir gde ga ne vole previše

Masters u španskom gradu se održava od 30. aprila do 9. maja

  • 3
Jon Cirjak Foto: Profimedia

Prvi teniser sveta Novak Đoković nije uvrstio Masters u Madridu u kalendar nastupa, pa se pretpostavlja da će Srbin preskočiti turnir gde nije baš uvek bio dočekan sa lovorikama i aplauzom.

Za sada, u Đokovićevom rasporedu, što se sezone na šljaci tiče, stoje Monte Karlo, Beograd i Rim, a od glavnog grada Španije nema ni pomena.

On je u Madridu tri puta osvajao titulu, ali bezmalo puta se publika prema njemu ponašala u najmanju ruku nekorektno. Sve to možemo pripisati činjenici da je njihov favorit ipak Rafael Nadal.

Pošto je Nole šampion tog takmičenja iz 2019. godine, dok se prošle sezone turnir nije ni odigrao, srpski teniser će izgubiti bodove.

Zahvaljujući novom sistemu bodovanja, Đoković neće pretrpeti veliku štetu jer će mu se oduzeti 50 posto osvojenih bodova iz 2019., u ovom slučaju 500 bodova.

Masters u španskom gradu se održava od 30. aprila do 9. maja.

Video: Nole vikao Instagraaam i pravio šou na treningu sa 317. teniserom sveta Runeom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Раднаскела

    2. april 2021 | 15:43

    Мадрид је увек био коректан према Новаку, обзиром да је највећи Рафин конкурент. Највеђе проблеме је имао са Бугарима када је играо против Димитрова. А Бугари су још гора верзија наших навијача.

  • vojo

    2. april 2021 | 15:06

    Tu treba imati razumevanja da oni vise vole svoga kao i mi u Beogradu Nola.To je ok.

  • Lenjin

    2. april 2021 | 14:57

    Ti gubis 500 bodova a oni priliku da gledaju najboljeg svih vremena uzivo ... svima koji te necene i postuju onoliko koliko zasluzujes i ne treba da pruzas to zadovoljstvo da gledaju najboljeg ikada uzivo , koliko god da to zele i plate ... ukapirace vrlo brzo sta su propustali i da su mogli da budu na neki nacin bar tog trenutka i oni sami deo te velike price , najbolji svih vremena ... ali zavist i kompleks sitne duse je cudo ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA