≫ 

Poznati polufinalni parovi Majamija: Neka nova lica, neke mlade zvezde

Rubljov je sada izbio u prvi plan, te kao četvrti nosilac uzima titula favorita za osvajanje turnira na Floridi

  • 2
Andrej Rubljov Foto: AP/Tanjug

Usled izostanka imena poput Novaka Đokovića, Rafaela Nadala i Rodžera Federera, te eliminacije Danila Medvedeva, u završnici Mastersa u Madridu videćemo neka nova lica predvođena reketom Andreja Rubljova, mlade nade Rusije.

Rubljov je sada izbio u prvi plan, te kao četvrti nosilac uzima titula favorita za osvajanje turnira na Floridi. Ruski predstavnik će se za finale boriti protiv Huberta Hurkača iz Mađarske.

Iako šljakaš, Roberto Bautista Agut se pokazao vrlo dobro na betonu Majamija, pa će imati priliku protiv super talentovanog Janika Sinera da ode u borbu za trofej.

Njihov duel se igra u petak od 19 časova, dok će Rubljov i Hurkač odmeriti snage u subotu od jedan sat posle ponoći.

Video: Nole vikao Instagraaam i pravio šou na treningu sa 317. teniserom sveta Runeom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PIXY

    2. april 2021 | 10:35

    Srbija open ce biti jaci turnir

  • Gambeeet,

    2. april 2021 | 23:39

    Kakav poslednji gem Sinera, vredi ga više puta pogledati, naročito pljuštaše vineri iz bekhenda, ma bez greške. Oduva ga! Bautista Agut je zaista odličan teniser, ali još jednom se pokazala ona da stilovi kroje kvalitetne i interesantne mečeve i da Robertu gotovo po pravilu ne odgovaraju pretežno ofanzivno nastrojeni teniseri i izraziti udarači koji lemaju gotovo svaku lopticu, a eklatantan primer toga je upravo mladi Janik Siner. Samleo ga je snagom i preciznošću. Tako, RBA protiv Federera ima 0-9 recimo, 0-6 protiv Raonića, negativne skorove protiv Iznera i Del Potra takođe, gubitak finala sad u Dubaiju od još jednog "peglača" sa obe strane - Karaceva, gde je jedino Tim izuzetak koji potvrđuje pravilo (4-1). Zato i ima više uspeha protiv našeg Noleta koji voli da ulazi u te duže razmene (srećom sve manje, jer mu je u ovom trenutku karijere bitno da bude što agresivniji i kraće odrađuje poene), iako i tu ubedljivo gubi, ali znao je i te kako da ga dobije (Doha i Majami sezonu pre korone). Šteta, navijao sam za njega da osvoji prvi Masters, jer će ih već sad odlični i mentalno izuzetno dobri Siner imati na pretek do kraja karijere. Navijam za Janika u finalu, zaslužio je svojim partijama da bude jedan od najmlađih osvajača Mastersa, uz Noleta, Rafu, Agasija i druge velikane :)))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA