Tim uzeo pauzu od tenisa

Austrujanac rešio da odmori pre dolaska u Beograd

  • 7
Dominik Tim i Danil Medvedev polufinale US Opena Foto: AP/Tanjug

Dominik Tim, uzeo je poslednjih dve nedelje pauzu u tenisu, jer je proživljavao težak period u karijeri.

Austrijski Krone piše da Tim nije uzeo reket u ruke drugu nedelju i da planira da se odmori fizički i mentalno tako što će vreme provoditi u prirodi sa svojim psom.

Otkazao je učešće od Monte Karla, ali videćemo da li će nastupiti u Beogradu od 18. aprila kada počinje Serbian Open.

Prema najavama bi trebalo da igra, ali za sada je i dalje bez tenisa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srle

    2. april 2021 | 23:31

    Dešava se da svaki sportista ima krizu rezultata. Treba uzeti malo odmora od svega. Nije lako ni putovati pod ovim merama i u ovakvim okolnostima. Tako da razumem 100 posto Dominika. Srećno Dominik na Rolan Garosu protiv Rafe, da ga konačno pobediš i dobrodošao u Beograd.

  • Mane

    2. april 2021 | 23:27

    Meni ovo liči na emocionalnu krizu. Ne mislim, naravno, na "ljubavne jade", mada ih ne isključujem. U jednom trenutku se osvrneš i shvatiš da si najbolji dokle pogled dopire, a i dalje, makar to rezultat govori, a onda shvatiš da ne napreduješ, ili čak i napreduješ, ali drugi napreduju brže! Uopšte nije lako nositi teret uspeha, a još teže je podneti neuspeh nakon uspeha. Okolnosti ne pomažu, naprotiv! Što pre se resetuje, pre će moći da računa na dobru igru.

  • E, pa sta sada ne valja

    2. april 2021 | 23:29

    Ti "mladi" teniseri su kao pirane. Naisli su u jatu i svako pomalo grickao. Neko u drugom kolu, neko u cetvrtfinalu, neko stigao i do glave pa ih velike ribe ipak progutale. Dok su tako grickali u gomili, pomislili su da su mnogo krupniji nego sto u stvari jesu. A sada... jedan turnir bljesnu i ne mogu da se sastave. Odmah pauza, mentalni reset... A ne mogu svi zajedno da saberu jedan GS na mufte i par Mastersa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA