≫ 

Finalne pripreme za Serbia open, Đoković poručuje: Ponosni smo na odziv igrača

Određeni su i termini žreba i starta kvalifikacija...

  • 0
Serbia open Foto: Serbia open

Finalne pripreme za početak Serbia open teniskog turnira u Beogradu su pri kraju. Organizatori vode računa o svim detaljima, pre svega kako bi se ispoštovale bezbednosne mere i pravila ATP-a, ali i sve mere koje je propisala Vlada Republike Srbije.

Mečevi kvalifikacija za Serbia open 2021 igraju se u nedelju i ponedeljak. Mečevi glavnog dela turnira počinju u ponedeljak, 19. aprila. Žreb za glavni deo turnira biće održan u subotu 17. aprila, dok će istog dana biti određen i raspored mečeva i u kvalifikacijama.

Na terenima Teniskog centra Novak u toku su i borbe za pehar u singlu i dubl konkurenciji na Čelendžeru.

- Ponosni smo na odziv igrača za oba turnira, a ujedno smo srećni što veliki broj naših igrača ima priliku da igraju u Beogradu i to je najbolja promocija tenisa u našoj zemlji. Jedva čekamo da dočekamo najbolje tenisere sveta. Nadam se da će nas poslužiti vreme, ali isto tako i da će sledeće godine situacija biti bolja i da ćemo imati priliku da tribine na Dorćolu budu pune - istakao je direktor turnira Đorđe Đoković.

Video: Nekad koristio kokain, a sad izbacio Đokovića u Monte Karlu: Detalji Novakovog šokantnog poraza!

- Trudićemo se da maksimalno ispoštujemo protokole i kompletna organizaciona pravila ATP-a, jer želimo da zaštitimo i učesnike i samu organizaciju. Trudimo se da teniserima napravimo ugođaj, da sve bude kako treba, lepo, udobno i da iz Beograda odu sa osmehom na licu i da se uzbuđeni vrate i sledeće godine - poručuje Novakov najmlađi brat.

Obilazak teniskih terena, pripreme za Serbia Open Foto: Nikola Tomić

Jedan od učesnika Serbia opena biće i ruski teniser Aslan Karatsev koji je snimio kratku poruku.

- Radujem se što ću igrati na Serbia openu. Beograd je fantastičan grad, biće dobri igrači, Novak, Tim, dobar žreb, tako da se stvarno radujem - poručio je Karatsev.

Serbia open će se održati od 19. do 25. aprila na terenima Teniskog centra Novak na Dorćolu.

Video: Đorđe Đoković otkrio koje teniske zvezde dolaze u Beograd na Serbia Open

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA