≫ 

Novak ispao iz Monte Karla, pa uvećao prednost nad Medvedevim i Nadalom

Desila se zanimljiva situacija u Monaku

  • 2
Novak Đoković Monte Karlo

Foto: Profimedia/Valery HACHE/AFP

Novak Đoković se porazom od Daniela Evansa, rano oprostio od Mastersa u Monte Karlu, a realno niko nije posle toga očekivao da će razlika srpskog tenisera na ATP listi dodatno biti uvećana.

Dsilo se da je zapravo sve pomogao Rafael Nadal koji je poražen od Andreja Rubljova u Monte Karlu. Tako je ispalo da je Novak u Monaku izgubio 90 bodova, a da su Rafael Nadal posle eliminacije i Danil Medvedev (nije igrao na turniru zbog korone) izgubili po 180 bodova.

Tako je Novak je u plusu 90 bodova u odnosu na pomenutu dvojicu.

Sa lošim turnirom Đoković je uspeo da digne razliku za 90 bodova u odnosu na obojicu. To samo Novak može. Pomogao mu je Rus Rubljov u tome eliminisavši Nadala.

Prema pojedinim proračunima, Novak Đoković će biti prvi na ATP listi najmanje do 17. maja ove godine. To je 320 garantovanih sedmica na prvom mestu.

Video: Nekad koristio kokain, a sad izbacio Đokovića u Monte Karlu: Detalji Novakovog šokantnog poraza!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dar mar

    17. april 2021 | 07:23

    "to samo Novak moze"??? Ispao u drugom kolu ,I zato sto je Nadal ispao rano matematicki se uvecala razlika! Budimo realni ,katastrofalna igra I ispadanje od anonimusa,a mi od svega pravimo od Noleta vanzemaljca ,zasto?

  • Acke

    17. april 2021 | 13:21

    A ja sam lepo govorio da je trebao da ide u Majami i da uzme 1000-ku i da ne razmislja sad sve do wimbldona. Kakva je bila konkurencija,vise bi ga obilni rucak tamo izmorio nego turnir. E sad sta je tu je,sad mora da zagrize.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA