Đoković otkrio najveću želju za ovu godinu: Ne bih da budem nezahvalan, ali...

Najbolji teniser sveta ima velike planove za leto

  • 0
novak đoković Foto: MN Press

Posle razočaranja u Monte Karlu i rane eliminacije, najbolji teniser sveta Novak Đoković se vratio u Beograd gde će od ponedeljka učestvovati na Serbia openu.

U susret turniru iz serije 250 u prestonici Novak je govorio i o najvećoj želji u karijeri - olimpijskom zlatu koje mu je opsesija i koje priželjkuje već na Igrama u Tokiju predstojećeg leta.

Do sada u karijeri ima bronzu iz Pekinga 2008. godine, kada ga je Rafael Nadal pobedio u polufinalu, a četiri godine kasnije ostao je i bez bronze kada ga je za treće mesto u Londonu savladao Huan Martin Del Potro.

- To je jedan od mojih snova, naravno. Ne želim da budem nezahvalan zbog osvajanja bronze, takođe je uspeh. Igrao sam i u Londonu polufinale, izgubio, a onda i za treće mesto - prisetio se Đoković.

Baš od Argentinca je neočekivano eliminisan na startu olimpijskog turnira u Riju.

- Uvek pronalazim ekstra motivaciju da dam sve od sebe prezentujući svoju zemlju. Posebno na Olimpijskim igrama, svi znamo da je to najveći sportski događaj - dodao je Novak.

Video: Đoković poslao poruku pred početak Serbia Opena

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA