≫ 

Beretini iz Beograda najavio muku za Đokovića i iskusnije: Vremena se menjaju...

Osvrnuo se 25-godišnji Berrettini i na situaciju u prethodna dva meseca tokom kojih su turnire osvajali mlađi igrači

  • 0
Matteo Berrettini, Mateo Beretini Foto: Tanjug/AP

Italijanski teniser Mateo Beretini, koji je drugi nosilac na Serbia Openu, naveo je da je spreman za takmičenje u Beogradu.

- Sada sam zdrav, naporno sam trenirao kako bih učestvovao na ovom turniru na šljaci. Išao sam u Majami, ali nisam bio spreman, pa sam odlučio da ne igram. Povreda nije bila laka, nikada ranije je nisam doživeo i dosta je uticala na moj servis. Osećam da sam sad spreman, potrebni su mi mečevi da uđem najbolju moguću formu - rekao je Italijan.

Osvrnuo se 25-godišnji Berrettini i na situaciju u prethodna dva meseca tokom kojih su turnire osvajali mlađi igrači, kao i koliko ga to inspiriše.

- To mi pomaže da budem bolji, da napredujem i budem na istom nivou kao ti mladi momci. Dokazali su da mogu da igraju na visokom nivou, stekli su dosta iskustva. Mislim da će se vremenom izmeniti i situacija na Grend slemovima i to je odlična stvar za tenis, kao i za mene - zaključio je Matteo Berrettini.

Video: Đoković poslao poruku pred početak Serbia Opena

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA