Kecmanović korak bliže duelu sa Novakom: Miomir slavio na startu Serbia Opena i osvetio Međedovića

Mogao je srpski teniser mnogo brže da završi meč, činilo se da je za klasu bolji i opasniji od protivnika

  • 1
Miomir Kecmanović Foto: Printscreen/You Tube

Srpski teniser Miomir Kecmanović uspešno je startovao na ATP turniru u Beogradu pošto je u dva seta bio bolji od Fakunda Banjisa iz Argentine - 7:6(5), 7:6(4).

Kecmanović je tako stigao do osmine finala gde će igrati protiv Artura Rinderneha i još po jedna pobeda njega i najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića ih deli od međusobnog duela.

Miomir je ovom pobedom osvetio i Hamada Međedovića koji je u poslednjoj rundi kvalifikacija upravo poražen od Banjisa.

Mogao je srpski teniser mnogo brže da završi meč, činilo se da je za klasu bolji i opasniji od protivnika. Imao je Kecmanović set loptu u desetom gemu, pa dve u dvanaestom, ali je ipak morao da se pomuči kroz taj-brejk i jednim mini brejkom povede sa 1:0 u setovima.

U drugom setu je Banjis prvi oduzeo servis Miomiru (0:2), ali su usledila tri brejka i pet gemova u nizu našeg predstavnika koji je stigao do 5:2. Tu se Argentinac trgao, pokušao da produži meč, što mu je i pošlo za rukom, jer je povezao sada on tri gema, odigrao fantastično pri servisu našeg tenisera za pobedu, te uveo priču u još jedan taj-brejk.

Kao što je i pomenuto, Kecmanović će igrati protiv Rinderneha, kvalifikanta iz Francuske koji zauzima 129. poziciju na ATP listi, tako da će Srbin svakako biti ponovo favorit za prolaz u četvrtfinale Serbia Opena.

Video: Đoković zaigrao basket na Serbia openu: Ja sam Jokić, a moj brat je Dončić! Imitirao i Kobija!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mane

    20. april 2021 | 18:52

    Na ovom turniru jedini ozbiljni protivnici bice rus i beretini. Da je Medjedovic prosao bilo bi zanimljivije. Lajovic i Troicki van forme ocekujem da lajovic ispadne. Noletu ce ovo biti taman zagrevanje da vidi sta mu nije stimalo u montekarlu. Cim ispadnu Novak i Nadal odmah se stvori sansa za rubljova, cicipasa thima.. Kad odu Nole i Rafa bice jurnjave oko GS...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA