Nadal je zbog nje izgubio razum: Šta radi prelepa skupljačica lopti sa koje Španac nije skidao oči?

Reč je o Fernandi Maja Karelji, koja je brazilska sportska novinarka

  • 9
Fernanda Maja Karelja Foto: Instagram / Screenshot

Skupljači lopti su postali nezaobilazna stavka u organizaciji svakog teniskog meča. Viđali smo ih zaista u raznoraznim situacijama, od toga da su bili nehotice pogođeni, pa do toga da su zapali za oko nekim teniserima ili teniserkama. Jedna od takvih scena zabeležena je na turniru u Riju pre pet godina.

Brazilci su angažovali poznate devojke da skupljaju loptice tokom svojih mečeva, kako bi podigli atraktivnost nadmetanja, a među njima se našla Fernanda Maja Karelji, novinarka i model zbog koje je Rafael Nadal u jednom trenutku upao u veoma neprijatnu situaciju. Kamere su ga uhvatile kako gleda pravo u njene grudi.

Ova devojka je odmah nakon toga dospela u žižu interesovanja i dobila je titulu najlepše među skupljačicama lopti u svetu tenisa, a fanovi belog sporta su razočarani što nemaju priliku češće da je gledaju na teniskim terenima.

Nikada je, doduše, nismo zaboravili, a mnogi ljubitelji tenisa se pitaju gde se sada nalazi ova prelepa devojka i čime se trenutno bavi. Stoga su mnogi odgovor na to potražili na njenom Instagram profilu, na kojem se može videti da je u skorije vreme bila trudna, a da je trenutno sportska novinarka.

I to veoma uspešna. Radi kao komentator na jednoj popularnoj radio stanici u Brazilu i voditeljka je emisije “SBT Esporte Rio“.

Video: Plavuša usred meča pokazivala srednji prst Nadalu, obezbeđenje je izbacilo napolje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA