Srpski trener plakao zbog bolesne ćerke: Krio od svih da je 30 dana u bolnici, pa ga stigle emocije

Emotivna konferencija Bogdana Koraka na konferenciji nakon što je obezbedio opstanak u Prvoj ligi Srbije

  • 1
Bogdan Korak Printskrin: Youtube/Sremska Mitrovica Ozon Media Zvanični Internet TV

Trener Radničkog iz Sremske Mitrovice, Bogdan Korak, imao je emotivno izlaganje na konferenciji za medije nakon što je njegov tim obezbedio opstanak, posle skandala koji su napravili Vranjanci, koji su napustili teren sredinom drugog poluvremena.

Korak je ovaj opstanak posvetio svojoj ćerci, koja je već 30 dana u bolnici, a to nije znao niko u klubu.

- Nikad nisam bio sam, kompletno su ljudi iz uprave bili ovde svaki dan, vodili računa da nam nešto ne fali. Igrači su vratili na terenu na najbolji način. Ovaj opstanak, malo mi je teže, posvećujem svojoj ćerci. Niko u klubu ne zna da je ona u bolnici već 30 dana. I biće u redu. To je to. Hvala vam na svemu, malo sam emotivno reagovao - rekao je Korak, koji je zaplakao nakon tih reči.

On je na kraju istakao i da ne razume potez Dinama iz Vranja koji je napustio teren, kao i to što trener gostiju nije došao na konferenciju za medije.

- Mi smo i prošlu utakmicu imali problem, ili neće da dođu treneri, ili ih smenjujemo ili neće da dolaze na konferenciju. Prošli put Zoran Milinković nije došao, sad i ovaj trener, ne znam zašto nije došao. Mi smo imali totalni napad sa 6-7 igrača u napadu na 1:1, išli smo da dobijemo utakmicu i dobili bismo ih, kako smo ih nagazili, dobili bismo sigurno. Zašto su se naljutili, to je već stvar FSS, oni jedva čekaju takve stvari u našem fudbalu sigurno.

- Ja nisam navikao na takav fudbal da izađem napolje. Pa šta je trebalo mi da uradimo posle meča u Loznici, primili smo dva gola, a lopta nije ni prešla liniju i izgubili smo 2:1, na konferenciji nisam rekao nijednu reč o sudiji, čestitao sam i izašao sam, sa teškom mukom. Ne znam zašto su ljuti. Mi smo čestito odradili ovaj deo prvenstva kao nijedna ekipa u ligi - zaključio je Korak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Strela

    17. maj 2021 | 13:30

    Devojci zelim sve najbolje i da ozdravi sto pre... a Korak je los covek i los trener....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA