Najbolja srpska teniserka ispala sa turnira u Beogradu: "Žao mi je nisam mogla bolje"

Ona neće učestvovati na turniru u Strazburu naredne nedelje i nada se, kako je rekla, da će joj to pomoći da trenira više i da se fokusira na Rolan Garos

  • 3
Nina Stojanović Foto: Tanjug/AP

Srpska teniserka Nina Stojanović nije uspela danas da se plasira u osminu finala turnira u Beogradu, pošto je izgubila od 60. teniserke sveta, Šveđanke Rebeke Peterson posle tri seta, 7:5, 1:6, 0:6.

Stojanović je istakla da je joj je žao što nije pokazala svoju najbolju igru, ali je istakla da je povreda bila jača od njene želje.

- Povreda se desila u Madridu, nisam trenirala, ali želja je bila prevelika da odigram u Beogradu. Izdržala sam prvi set i nisam mogla više da trčim, pravila sam greške jer sam pokušavala da skraćujem poene - rekla je Stojanović, preneli su organizatori.

- Žao mi je što nisam pokazala svoj nivo tenisa, ali idemo dalje, biće mečeva i pobeda i ostajem svakako pozitivna - dodala je ona.

Na pitanje koliko će ova povreda uticati na nastup na Otvorenom prvenstvu Francuske, Stojanović je rekla da se nada da će se takmičiti. Kako je navela, pratiće stanje iz dana u dan i nastaviće sa terapijama do Pariza.

Video: Slavni argentinski teniser plovi Savom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA