≫ 

Mekinro pre šest godina objavio tvit zbog kojeg se kaje, Novak mu pokazao da je grdno pogrešio

Ljubitelji tenisa "iskopali" su izjavu mlađeg od dvojice igrača iz sportske porodice

  • 2
Novak Đoković Foto: Tanjug/AP

Prolazi godina za godinom, a Novak Đoković i Rafael Nadal se i dalje nalaze u samom vrhu ATP liste i bar u nekoj bližoj budućnosti deluje da neće napustiti društvo deset najboljih na svetu, što je zaista fascinantan rezultat. Srpski teniser je uz to nedavno oborio rekord po broju nedelja provedenih na vrhu i nastaviće da pomera granice na tom polju i u narednih nekoliko nedelja.

Njegov trenutno najveći protivnik, Rafael Nadal se drži za to drugo mesto, ali ga polako sustižu neke mlade nade tenisa poput Danila Medvedeva, Stefanosa Cicipasa ili Dominika Tima. Ruku na srce, i Novak i Rafa zadržaće svoje čelne pozicije barem do kraja Rolan Garosa.

I dok Đoković lagano "troši" svoje nedelje na vrhu, neki se sigurno češkaju po glavi zbog svojih izjava o njegovoj igri koje su davali proteklih godina. To sigurno radi i mlađi od braće Mekinro, Patrik koji je 2015. godine objavio jedan tvit u kojem se otvoreno pita dokle će srpski i španski teniser moći da guraju.

On je ranije sa dosta kriticizma pričao o Novaku, nekada je to prelazilo i granice zdravog ukusa, a tog 8. avgusta postavio je jednostavno pitanje na koje su se navijači vratili dan pred Novakov rođendan.

- Pitam se kako će Đoković i Nadal biti rangirani sa 34 godine - napisao je Patrik na svom Tviter profilu.

Španski teniser se trenutno "šeta" između prvog i drugog mesta, dok je Novak prvi i ostaće bar još koju sedmicu. Ukoliko osvoji titule na naredna dva Gren slem turnira, tu će se zadržati sve do kraja tekuće sezone, što bi bio epski uspeh. Đoković je ipak istakao da ga to ne opterećuje i sada je fokusiran isključivo na najveće turnire - trenutno ih ima 18, dok Nadal i Federer u svojim vitrinama imaju po 20 trofeja.

Video: Novak i Jelena leteli iznad provalije na Zlatiboru: Đoković zagrlio suprugu i krenuli u spuštanje!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • panic

    21. maj 2021 | 10:12

    ovi novi sto dolaze nisu ni do clanaka djokovicu nadalu i federeru

  • Lol

    21. maj 2021 | 10:45

    Pa je toliko strasno?Pita se kako ce biti rangirani sa 34 godine.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA