Loš dan za srpske tenisere: Milojević i Petrović uz Troickog napustili kvalifikacije za Rolan Garos

Ostali smo bez predstavnika u kvalifikacijama

  • 0
nikola milojević Foto: MN Press

Ranije danas, Viktor Troicki ispao je iz drugog kola kvalifikacija za Roland Garos, a danas druga prepreka na putu ka glavnom žrebu ispostavila se kao kobna i za preostale učesnike iz naše zemlje. Nikola Milojević i Danilo Petrović se tako neće naći među najboljim teniserima na Otvorenom prvenstvu Francuske.

Tako je Nikola Milojević eliminisan od strane Maksimilijana Marterera u dva seta (1:6, 1:6). Srpski teniser odigrao je veoma loše, osvojio je svega dva gema protiv Nemca, koji je 74 pozicije slabije plasiran na ATP rang listi i tako propustio priliku da dođe na jedan meč od ulaska u prvo kolo.

Još jedan Nemac ispostavio se kao pretežak rival za naše tenisere. Oskar Ote je tako eliminisao Danila Petrovića koji je trenutno 165. na ATP rang listi. Za razliku od Milojevića, Danilo je pružio nešto jači otpor naročito u drugom setu (1:6, 5:7), ali to ipak nije bilo dovoljno za prolazak u treće kolo kvalifikacija.

Podsetimo da je i Troicki posle borbe u tri seta poražen od Aleksandra Vukića iz Australije. Naš teniser osvojio je prvi set, ali je preostala dva odigrao jako loše i prepustio je pobedu svom rivalu (6:3, 2:6, 4:6).

Video: Đoković: Trudim se da uravnotežim svoj život i budem srećan i na terenu i sa ljudima koje volim

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA