≫ 

Noletov potencijalni rival neverovatnim potezom digao publiku na noge

Museti bolji od Čekinata posle pet setova

  • 0
Lorenco Museti Printskrin: Twitter/Tennis TV

Ukoliko u 3. kolu savlada Litvanca Ričardasa Berankisa, najbolji svetski teniser Novak Đoković u narednoj rundi igraće protiv Italiijana Lorenca Musetija.

Museti je 76. igrač sveta i posle pet setova slavio je protiv sunardonika Marka Čekinata u meču koji je trajao nešto više od tri sata.

Ono što je isti obeležilo jeste jedan neverovatan poteza Musetija tokom trećeg seta, kada je dva puta stigao skoro nemoguću loptu i potom osvojenim poenom digao publiku na noge.

Museti ima samo 19 godina, nikada do sada nije igrao na Grend slemu, te otuda i ne čudi što se nikada do sada nije sastajao sa Đokovićem.

Zanimljivo, gledajući svih 27 aktivnih igrača koji su tokom svoje karijere bili u TOP 10, bolji skor od Musetija posle prvih 30 mečeva (19:11) bio je samo Raonić (20:10). Čak su i Đoković (15:15), Nadal ( 17:13) i Federer (12:18) slabije počeli svoju karijeru - uz napomenu da je Italijan sada na 21:11.

Video: Novak protiv luđeg nije igrao: Njegov naredni rival sahranio samog sebe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA