≫ 

Rafa pregazio Norija: Nadalu i Đokoviću ostale još dve stepenice do velikog okršaja na Rolan Garosu

Španac će u narednom kolu igrati protiv sjajnog Italijana, Janika Sinera

  • 0
APTOPIX France Tennis French Open Michel Euler

Španski teniser Rafael Nadal bez ikakvih problema plasirao se u osminu finala Rolan Garosa pošto je u tri seta savladao Kamerona Norija iz Velike Britanije - 6:3, 6:3, 6:3.

Nadal je uradio ono što se od njega očekuje. Jednostavno, protivnik i kada bi stekao neku određenu prednost, instant bi je i gubio, a to se odnosi isključivo na drugi set gde se i video implus Britanca.

Prvi set je izgledao prilično jasno, jer je Španac iskoristio momenat i pad koncentracije protivnika u šestom gemu, te od tri vezane brejk lopte iskoristio prvu (4:2). Nakon toga, samo je sačuvao prednost, a potom se ušlo u drugi set koji nije bio svojstven za muški tenis.

Nadal je izgubio dva puta svoj servis, ali je zato napravio četiri brejka za vođstvo od 2:0.

Treća deonica je već bila slična onoj prvoj, jer je Nadal jednom bio bolji na servis protivnika, što je bilo dovoljno da se zaključi trijumf.

Rafa će u narednom kolu igrati protiv sjajnog Italijana, Janika Sinera, pobeda u naredna dva duela bi ga dovela do okršaja sa Novakom Đokovićem, podrazumevano, da i najbolji na svetu slavi u dva naredna susreta.

Video: Najvrelijih 9 teniserki na Rolan Garosu: Pariska šljaka se usija kada one igraju na njoj

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA