≫ 

"Ne pokušavam da kopiram Nadala ni na jednoj podlozi": Novaka iznerviralo pitanje na konferenciji

Srpski teniser objasnio da nikada nije kopirao igru bilo koga

  • 4
Novak Đoković Foto: Tanjug/AP

Nebrojeno puta se Novak Đoković susreo sa neprijatnim pitanjima na konferencijama za medije na većim turnirima. Uglavnom su srpskog tenisera pokušavali da "izbace iz takta" pitanjima o rivalstvu sa Rodžerom Federerom ili Rafaelom Nadalom.

Istu stvar, novinari pokušali su da urade na Otvorenom prvenstvu Francuske. Novak Đoković je otvoreno hvalio Lorenca Musetija, koji će mu biti naredni rival. Mladić od samo 19 godina dobio je pregršt pohvala od najboljeg na svetu, ali onda se neko setio da se bliži potencijalni okršaj između srpskog tenisera i Rafaela Nadala, pa je usledilo pitanje koje je isprovociralo našeg igrača.

Objasnio je da ne kopira Nadalovu igru, niti da je to činio govoreći o bilo kom drugom teniseru. Trudi se da forsira svoj stil koji je razvio kroz godine.

- Nas dvojica imamo kompletno različit stil igre. Ne pokušavam da kopiram Nadalovu igru ili tako nešto. Ni na jednoj podlozi. Imam svoj autentičan stil koji sam godinama razvijao. Naravno, uvek postoji nešto što možete da naučite kad gledate druge igrače, ali sebe smatram učenikom života i ovog sporta. Uvek mislim da mogu nešto da naučim, ne samo od njega, već od bilo kog drugog igrača kako igra - vešto je odgovorio Novak, koji će se sutra sastati sa Musetijem.

Video: Novak protiv luđeg nije igrao: Njegov naredni rival sahranio samog sebe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Alan Ford

    6. jun 2021 | 13:27

    Koja muka hvata idiote iz vecih zemalja kad ih razbija kralj tenisa iz manje zemlje.

  • Ноле!!!

    6. jun 2021 | 13:21

    Не наседај на ту покварену, западну машинерију, која има један једини циљ, да безлични Федер, и надувани Рафа буду бољи од тебе и твојих, поштено заслужених титула.

  • Miki

    7. jun 2021 | 19:54

    Bolje jer nemas sanse da se poredis sa njim

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA