≫ 

"Bićemo oslabljeni, ne deluje dobro": Zvezda lako slavila, Radonjić otkrio detalje Lojdove povrede

Crnogorski stručnjak kaže da je razlika bila neralno velika

  • 2

Košarkaši Crvene zvezde ubedljivo su slavili na početku finalne serije Superlige Srbije protiv Mege. Samo dva poena su nedostajala da "pukne" stotka u "Pioniru", a gosti su odigrali jednu od svojih najslabijih partija ove sezone.

Jedino što može da brine navijače Crvene zvezde jeste činjenica da je ovo možda bila poslednja utakmica Džordana Lojda u dresu crveno-belih. On se povredio krajem treće četvrtine i više se nije vraćao na teren. Trener Dejan Radonjić otkrio je detalje povrede.

- Odigrali smo jako dobro i mislim da je bila kontrola od samog početka. Pravili smo razliku, dizali je, igrali dobro u oba pravca i poveli sa 1:0. Drugačije bih analizirao utakmicu od toga da smo dobro šutirali za tri. Očekujemo meč u kojem će Mega sigurno izaći na parket, i dati sve od sebe da nas savlada. Razlika je, prema mom mišljenju, nerealno velika, a ako budemo imali naš pristup, trebali bismo da budemo na visokom nivou. Kako za sada izgleda, bićemo i oslabljeni, ne deluje dobro - rekao je trener Crvene zvezde.

Da nije bilo lako kako izgleda, tvrdi Lengston Hol, koji kaže da će se Mega prilagoditi za za petak i odigrati znatno bolje.

- Bila je teška utakmica, Mega je talentovan tim sa mladim igračima. Biće i to težak meč, mislim da će se oni prilagoditi, napraviti promene. Imaju odlične centre, bekove koji umeju dobro da šutiraju, ali na nama je da se spremimo i nadamo još jednoj pobedi - istakao je Hol.

Trener Mege, Vladimir Jovanović nada se da će njegova ekipa biti bolja u "Mega Fektoriju".

- U pripremi utakmice sam rekao da će ključ biti uvod. Mi to nismo uradili, oni su se odlepili. To su uradili dobrom odbranom, ali oni su imali u prvom poluvremenu samo 21 poen iz skoka. Ušli su u dobar ritam napada, mi nismo našli svoj. Svejedno, nije to bilo kako treba. Očekujemo, nadamo se, ne bih se složio da je prednost to što igramo tako brzo. Ovi mečevi su jako fizički zahtevni, igrali smo sa Partizanom i sada sa Zvezdom. Kako nama, tako i njima. Zbićemo redove i nadam se da ćemo biti bolji.

Video: Dobrić sa 15 metara u poslednjoj sekundi: Čudesna trojka košarkaša Zvezde u finalu KLS

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    9. jun 2021 | 22:41

    Radonja pozdravi 🐩.

  • DelijaCh

    10. jun 2021 | 20:13

    Trojka Dobrica sa 15m, stoji u videu ispod teksta. Malo ste preterali. Od centra do kosa ima 14m, a on bio bar 3-4 m u protivnickoj polovini. Zvezdas sam, ali vi ste ga bas preuvelicali.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA