≫ 

Vilander pred meč Novaka i Rafe: Scenario iz snova, videli ste koliko emocija Đoković drži u sebi!

On se osvrnuo i na poslednje momente susreta kada je Đoković, poput lava, ispustio urlik nakon pobedonosnog poena

  • 0
Novak Đoković Foto: Tanjug/AP

Slavni teniser i analitičar Mats Vilander rekao je u programu Eurosporta da je Novak Đoković igrao prilično dobro tokom čitavog susreta sa Mateom Beretinijem i da je zaslužio da prođe dalje.

- Novakov ritern je radio prilično dobro, bio je agresivan i Beretini je bio uvek pod pritiskom. Smatram da je Novak odigrao prilično impresovno tokom čitavog susreta. Nije ispustio svoj servis čitavu noć - kazao je Vilander.

On se osvrnuo i na poslednje momente susreta kada je Đoković, poput lava, ispustio urlik nakon pobedonosnog poena.

- Ta emocija na kraju, to je ono što je držao u sebi. Zato sam impresioniran i ponosan što sam deo tenisa kao profesionalnog sporta, jer ovi igrači prolaze kroz veoma teške momente i svu tu emociju drže u sebi. Vidite kroz Novakovo postupanje kako se svi osećaju. Svi su imali teško vreme tokom pandemije i sva ta putovanja po turnirima - naveo je Vilander.

Na kraju, Vilander je prokomentarisao polufinalne duele između Đokovića i Rafaela Nadala, te na drugj strani Stefanosa Cicipasa i Aleksandra Zvereva.

- Kada pogledate žreb, to je scenario iz snova. Ovo je prvi put da tako mislim, ali ko god pobedio, Rafa ili Novak, mislim da će da imaju teško finale protiv Cicipasa ili Zvereva. Njima je to odlična šansa da osvoje svoj prvi Grend slem - zaključio je Vilander.

Video: Đoković: Kad sam se vratio na teren jednostavno sam se osetio drugačije, bio sam drugi igrač

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA