≫ 

Teniski svet oduševljen Đokovićem i Rafom, Vilander konačno "pogodio u centar" kad je u pitanju Nole

Javljaju se teniseri, sadašnji i bivši...

  • 47
Novak Đoković Printskrin: Eurosport

Teniski svet, odnosno igrači koji dele i koji su delili teren sa Novakom Đokovićem i Rafaelom Nadalom, oduševljeni su partijijom koju su pomenuta dvojica igrača pružili u polufinalu Rolan Garosa!

A kako i ne bi kada je tenis druga dimenzija kada ga Novak i Rafa igraju, što nije promaklo Dijegu Švarcmanu, Endiju Rodiku, Endiju Mariju i Huanu Martinu Del Potru.

Ovaj prvi se s razlogom zapitao "Da li mi teniseri igramo isti sport kao ova dvojica?", dok je Rodik dodao da je ovo "jedan od najboljih mečeva koji je gledao."

Mari je pravom napisao: "Ne možete igrati bolje na šljaci od ovoga. Čisto savršenstvo", a Del Potro je poručio "Izvrsan meč. Neverovatno je kako su odigrali. Sanjam da se ponovo sretnemo."

I Mats Vilandeer, sadašnji teniski analitičar je u studiju Eurosporta bio oduševljen onim što je gledao, te je konačno stavio prave stvari na pravo mesto kada je u pitanju Novak.

- Nisam video bolji meč na šljaci. Izgledalo je kao da su veoma brzo igrali na terenu. Da su imali tako malo vremena i da su moralid a predviđaju kako će drugi igrač odigrati.

- Novak može da osvoji 19. Grend slem posle Pariza, a nakon Vimbldona možemo da imamo trojicu igrača sa 20 Grend slemova. Moramo da počnemo da razgovaramo o GOAT-u - rekao je Vilander kom je društvo pravila atraktivna Barbara Šet.

>>> Belgiju mnogi smatraju favoritom za osvajanje EURO 2020, a koliko je to realno možda vidimo već večeras (21.00) kada igraju sa Rusijom u Sankt Peterburgu. Kvota na Belgiju je 1,80, na Rusiju 4,70, a na iks 3,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Belgija - Rusija.

A zašto je Barbara jedna od najseksi teniskih voditeljki, možete pogledati u fotografijama ispod:

Video: Nole preuzima titulu kralja šljake: Đoković preokretom srušio Nadala za finale Rolan Garosa!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • +++BG

    12. jun 2021 | 08:28

    PA MI SRBI VEC GODINAMA UNAZAD ZNAMO KO JE GOAT,ALI VI NE??BORITE SE SVIM SILAMA , PROVOKACIJAMA,ALI DOLAZI DAN KADA SE MORATE POKLONITI KRALJU DZOKER NOLETU LEGENDI!!!JOS VECI USPEH GOAT-a JE DA NIKAD NIJE BILA VECE RIVALSTVO TRI NAJVECA IGRACA IKADA!!

  • Српска патка

    12. jun 2021 | 08:58

    Ко си бре ти уопште да коментаришеш Ђоковића.Колико му је само било криво што је Ноле одвалио његовог љубимца..Браво Ноле само напред само јако,задајмо им сутра последњи ударац,не мисле да се предају.

  • Darko F.

    12. jun 2021 | 10:13

    Kako li je Zapadu kada znaju da je Nole GOAT, a bore se svim sredstvima da to bude njihov ljubimac Federer. Kada ih Nole bude demantovao rezultatima, oni će uvesti kategoriju elegancija,fer-play, dužina igranja, broj učestvovanja na turnirima, tako da će veštački pokušati da Federeru nameste da bude GOAT. Što se Noleta tiče, on neka samo igra i neka bude dostojanstven, jer se bojim da mu ne nameste neku diskvalifikaciju kojom će mu retrogradno uzeti titule, jer Zapad “sve može”Bez obzira na sve Nole je bio i ostao najbolji svih vremena !!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA