≫ 

Novak se našalio na Jelenin račun: Ovako si izgledala pre, a ovako posle meča s Nadalom

Prvi reket sveta "tagovao" suprugu kroz jednu šalu na društvenim mrežama

  • 11
Jelena Đoković Foto: MN Press

Ako biste pitali navijače koji su pratili meč između Novaka Đokovića i Rafaela Nadala u polufinalu Rolan Garosa, verovatno bi većina rekla da ne žele da se taj epski duel uopšte i završi.

Međutim, posle četiri sata i 13 minuta Đoković je iskoristio svoju treću meč loptu, slavio sa 3:1 u setovima, te na taj način nije dozvolio da se igra i posle ponoći.

Ipak, i tih 253 minuta igre bili su dovoljni da se na društvenim mrežma pojave šale na račun dužine Novakovog i Rafinog meča, a jedna od njih nasmejala je i srpskog tenisera. Toliko da je tagovao svoju suprugu Jelenu koja je cečlo vreme iz lože zdušno bodrila svog supruga.

Koliko je meč išao duboko u noć govori i podatak da je publika dobila specijalno odobrenje da ne mora da napušta tribine, iako je od 23 časa na snazi u parizu bio policijski čas.

- Atmosfera je bila naelektrisana, za oba igrača, jaka podrška. Sjajno. Srećan sam što nije bilo policijskog sata u 23.00. Čuo sam da ima posebna odluka, tako da su im dozvolili da ostanu. Ovo je noć koje ću se dugo sećati - rekao je Đoković između ostalog.

Video: Nole preuzima titulu kralja šljake: Đoković preokretom srušio Nadala za finale Rolan Garosa!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tamo daleko

    12. jun 2021 | 13:01

    Koliko li su njegovi roditelji ponosni na njega, A POGOTOVO NJEGOVA MAMA.

  • LJUBINKO

    12. jun 2021 | 10:55

    Da nije bilo Jelene i njenih trava,vlakana i veganske ishrane, bio bi već ubedljivo najbolji igrač na Svetu po broju osvojenih Grand slam turnira. A nadamo se da će to brzo doći.

  • Ana

    12. jun 2021 | 15:15

    Svaka čast Jeleni.... Normalna, prirodna zena... Kao nekad sto su bile.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA