≫ 

Toči se šampanjac u Parizu: Najbolji teniser sveta glamurozno proslavio trofej na Rolan Garosu

Posle finala usledilo je veliko slavlje sa porodicom i prijateljima

  • 9

Ovogodišnji Rolan Garos završen je na najbolji mogući način - pobedom Novaka Đokovića nad Stefanosom Cicipasom u finalu. Veliki je preokret napravio naš teniser, nakon što je imao zaostatak od 0:2 u setovima, ali je na kraju uspeo da "obrne" grčkog tenisera, koji se zaista nije dao tako lako dotući. Ovo mu je ujedno bio 19. pehar na Gren slemovima u karijeri, čime je nastavio poteru sa Rafaelom Nadalom i Rodžerom Federerom sa ciljem da se nađe na vrhu večne liste.

Nadamo se naravno da će se to jednoga dana desiti, ali danas je svakako vreme za slavlje. Već posle ceremonije proglašenja pobednika, Novak se zaputio u odvojene prostorije kompleksa u Parizu, kako bi sa svojim prijateljima, porodicom i saradnicima proslavio još jedan veliki uspeh, koji posebno dobija na snazi ako znamo da je prethodno u polufinalu na nestvaran način izbacio Rafaela Nadala.

A kako proslava da prođe bez šampanjca? U ekskluzivnom snimku iz Pariza može se videti kako naš teniser "trese" i otvara šampanjac, a nakon toga uzima nekoliko gutljaja u znak pobede. Sve vreme može se videti ogromno oduševljenje na njegovom licu, ali i kod ostalih prisutnih.

Nama ostaje da se nadamo da će ovakvih scena biti još više, a kako je izgledala Novakova proslava možete pogledati u videu koji se nalazi na početku ove vesti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tanja

    13. jun 2021 | 22:03

    Hvala ti Srbijo,sto rodi ovakvog CARA🇷🇸🇷🇸🇷🇸!!!

  • DARKO 100%

    13. jun 2021 | 21:59

    Ziveli🍾

  • xxx

    13. jun 2021 | 23:16

    Srpska himna u sred Pariza,Novak peva,Srdjan tri prsta,svo cetvoro ruka na srcu tako se to radi majstori svaka cast!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA