≫ 

Novak pozirao sa peharom na najlepšem mestu u Parizu

Gde bi se osvajač Rolan Garosa slika nego kod ponosa Pariza, Ajfelovog tornja

  • 5
Novak Đoković, Ajfelov toranj

Foto: Profimedia/Sipa Press

Novak Đoković je dan posle osvajanja Rolan Garosa imao tradicionalno slikanje. Ovoga puta to je bilo na najposećenijem mestu Pariza pored Ajfelove kule.

Nema ništa simboličnije od ovoga, jer Novak se svoji rezultatima  izdigao iznad svih ostalih tenisera poput ovog građevinskog čuda Pariza, pa je bilo i logično da se tu obavi fotografisanje.

Podsetimo, Novak Đoković osvojio je titulu na Rolan Garosu, pošto je u nedelju u finalu posle preokreta pobedio Grka Stefanosa Cicipasa 6:7, 2:6, 6:3, 6:2, 6:4.

Srpski teniser je do 19. gren slem titule u karijeri, druge u Parizu, došao posle četiri sata i 12 minuta igre i velike borbe.

Novak Đoković, Ajfelov toranj

Foto: Profimedia/Sipa Press



Đoković je tako prišao na samo jedan gren slem trofej Rodžeru Federeru i Rafealu Nadalu, koji imaju po 20, a ujedno je postao i prvi teniser u open eri sa najmanje dve titule na svakom od četiri gren slem tutnira.

Video: Srbikosi s bakljama dočekali Novaka: Skandirali mu ime, a on je hteo da Parizom odjekuje - Srbija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mihailović

    14. jun 2021 | 15:55

    Šta on treba da lovi njih, oni njega nikad ne mogu uloviti, i nikad neće osvojiti sve kao Đoković, imao sva 4 GS zaredom, sve masterse i to dvaput,a njima nedostaje 2-3 mastersa, najduže na vrhu, najviše mastersa u godini, najviše bodova u godini preko 16000 (više od Federera i Nadala zajedno)i mnogi drugi

  • zac

    14. jun 2021 | 17:59

    Samo napred Nole,jos ti mozes mnogo,puno srece u nastavku sezone.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA