≫ 

Đoković ide u rodno mesto Rafe Nadala da se sprema za Vimbldon

Trener srpskog tenisera otkrio plan

  • 0
Novak Đoković - Rafael Nadal (Rolan Garos 2015. četvrtfinale)

Foto: Profimedia

Novak Đoković stiže kod Rafaela Nadala. Na rodnom ostrvu španskog tenisera igra se i ATP turnir, od 20. do 26. juna, a postoji i mogućnost da se Đoković prijavi, mada svakako dolazi na Majorku.

- U sredu idemo. Tamo ima i turnir, pitanje je hoćemo li ga igrati ili nećemo. Po mom mišljenju, ne bi trebalo da igramo taj turnir, zato što je trava u Londonu dosta drugačija od Majorke - kaže Ivanišević za Sport klub i dodaje:

- Trebalo bi tri dana ranije da dođemo u London, a on će kao branilac titule igrati u ponedeljak. Ostaćemo sedam-osam dana na Majorki. Turnir je pod upitnikom, nije to isti slučaj kao sa Beogradom ,pred Rolan Garos- zaključuje Ivanišević.

Vimbldon počinje 28. juna, a najrealnije je da u petak najkasnije Đoković sa timom bude u Londonu. Novak je osvojio prethodna dva izdanja Vimbldona, 2018. i 2019. godine.

- Moraju da se odrade bar dva treninga na londonskoj travi, znači da budemo tamo u petak. Treba se i navići na celu atmosferu i striktne uslove, čeka nas i tamo mehur, ne možemo da mrdamo nigde - kaže Ivanišević.

(Telegraf.rs/Sportklub)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA