≫ 

Šok! Nadal odustao od Vimbldona i Olimpijskih igara

Španski teniser doneo neočekivanu odluku

  • 61
Rolan Garos, Novak Đoković, Rafael Nadal Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal doneo je neočekivanu odluku da se povuče sa Vimbldona.

On je objavio ovu vest na društvenim mrežama.

- Zdravo svima, doneo sam odluku da ne igram na Vimbldonu i Olimpijskim igrama. Nikad nije lako kada donostie ovakve odluke ali moram da slušam svoje telo, a i razgovarao sam sa svojim timo i mislim da sam doneo pravu odluku. - napisao je Nadal.

Španski teniser je ove godine imao za cilj da napadne Rolan Garos, ali ga je u tome sprečio Novak Đoković, kome je sada otvoren put do osvajanja još dva Grend Slema, ali i zlata na Olimpijskim igrama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Veliki poznavalac beloga sporta

    17. jun 2021 | 14:08

    Pametan potez, kad se mašina upali biće spašavaj se ko može, ovaj prvi pobegao, sad će i starkelja ili da preda kolo pre nola ili da bude pljeskanje! Mislili su da će prljavim trikovima da slome nola, poručio je svima da je NESALOMIVI! Idemooo jakooo legendo, sve ih gaziiii!!! 💪 💪 💪

  • Acko

    17. jun 2021 | 13:46

    Mora sad da pojača doping zbog Noleta, ovaj trenutni mu izgleda nije dovoljan🤣 Nadal to radi godinama, samo nestane na 3 meseca.

  • Bojan

    17. jun 2021 | 14:01

    Cuva se za US Open, jer OI je vec osvojio jednom, a na Vimbldonu nema sanse... Verovatno ide na to da ce Nole biti umoran do US Opena, ali dzaba, zgazice ih Nole sve...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA