≫ 

Novak se "uzemljio" i na Vimbldonu: Bos trenirao na Henmanovom brdu, koristi istu taktiku kao za AO

Najbolj teniser sveta osetio travu na Ol Ingland klabu, ali i u kompleksu izvan teniskih terena

  • 3
Novak Đoković, Ulises Badio, Vimbldon 2021 Foto: Profimedia/PA Images

Najbolji teniser sveta Novak Đoković stigao je u London, gde će već od ponedeljka učestvovati na Vimbldonu, na kojem brani titulu osvojenu 2019. godine (turnir se prošle godine nije igrao zbog korona virusa).

Đoković je dobio povoljan žreb, turnir počinje protiv mladog Britanca Džejka Drejpera, koji je 250. igrač sveta, dok ga dalje u projektovanom žrebu čekaju Anderson, Davidovič Fokina, Monfis, Rubljov, Cicipas i na kraju Federer ili Medvedev.

Novak je imao buran dan na na Vimbldonu čim je stigao. Održao je istorijsku konferenciju o sukobu ATP-a i organizacije igrača koju je pokrenuo (PTPA), a ono što je najviše oduševilo sve njegove fanove jeste trening koji je imao.

Naime, Novak i njegov fizio Ulises Badio odlučili su da jedan deo treninga obave izvan stadiona, pa je tako Đoković trenirao na čuvenom "Henmanovom brdu", mestu gde oni koji nemaju karte za stadion gledaju mečeve na Vimbldonu.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Wimbledon (@wimbledon)

Novak je ovaj deo treninga odradio bos, što je nešto što on voli da praktikuje pred Grend slemove, ali i inače, jer tako crpi energiju iz zemlje i "uzemljuje se", kako voli da kaže.

Trčao je uz Henmanovo brdo, zatim preskakao svog fizioterapeuta, a na kraju i pozirao ispred velikog video-bima gde se gledaju mečevi na Vimbldonu.

Novak je ovako nešto uradio i pred start Australijan opena, kada je viđen kako meditira bos u parku, a sada sličnu taktiku koristi i pred treći Grend slem sezone na kojem će napasti titulu.

Bonus galerija: Automobil koji vozi Novak Đoković, Pežo E-208

Video: Tako je stvoren najbolji teniser svih vremena: Mečevi koji su definisali nepobedivog Đokovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    26. jun 2021 | 08:15

    Novace dosao si u centar zla ovog sveta. Pazi se, svasta moze da se dogodi

  • Stefan94

    26. jun 2021 | 11:20

    Ne znam, ali meni No1e deluje toliko fokusirano da ne mogu da objasnim. Imam utisak da nikad ovako spremno nije izgledao, fazon mnogo sam dobar i znam da cu da osvojim wimbledon.

  • Pionir

    26. jun 2021 | 09:33

    Idemoooooo do XX 🏆

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA