≫ 

Šok na Vimbldonu: Serena Vilijams u suzama predala meč prvog kola već na startu

Kraj za Amerikanku zbog povrede

  • 9
Serena Vilijams

Printskrin: Twitter.com/tennispodcast

Serena Vilijams je predala meč u prvom kolu Vimbldona protiv Beloruskinje Aliaksandre Sasnovič, koja je 100. na VTA rang listi.

Serena je proklizala na terenu, pala je i povredila nogu već na startu meča. Potom je pokušala da nastavi meč, servirala je u suzama, ali je bol bila prejaka i morala je da preda meč već u ranoj fazi pri rezultatu 3:3 u prvom setu.

Amerikanka, koja je na ovom Vimbldonu želela da izjednači rekord Margaret Kort po broju Grend slem titula, jer joj nedostaje jedna da stigne do brojke od 24, morala je već posle prvog kola da preda meč.

Ona je u suzama otišla sa centralnog terena uz ovacije publike, koja se nada da ovo nije njeno poslednje pojavljivanje na Vimbldonu kao aktivne igračice, jer će već u septembru napuniti 40 godina.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    29. jun 2021 | 21:45

    Nema sanse da stigne stefi graf ili koju vec teniserku zaborqvio sam ,zbog toga samo igra

  • Brundo

    29. jun 2021 | 23:16

    Dzak sala u septembru puni 40 leta.Za nju svaki pad moze da bude fatalan.Tesko telo a kolena i zglobovi vremenom sve slabiji kao kod svih ljudi.Preveliko je to opterecenje.

  • JS

    29. jun 2021 | 22:49

    Nešto nije u redu sa terenom. Nemoguće je da svi proklizavaju, onoliko. Ima tu nečega. Ne gledah Rođera, da li se on proklizavao? Ne, garant.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA