≫ 

Isprozivao Novaka, a sam pravio skandale: "Pušio džoint" tokom meča, tražio od sudije novi šorts...

Oskar Ote "divljao" tokom meča sa Endijem Marijem

  • 6
Oscar Otte Foto: Javier Garcia/BPI/Shutterstock Editorial/Profimedia

Hteo je "pet minuta slave" i dobio je ono što je tražio! I to na račun Noavaka Đokovića kog je licemerni nemački teniser Oskar Ote isprozivao posle meča sa Endijem Marijem na Vimbldonu!

Namerno kažemo licemernim, jer je Ote opleo po Đokoviću tvrdeći da je Srbin izazivao skandale, a upravo je Nemac bio taj koji se skandalozno ponašao u 2. kolu Vimldona.

Najpre se u prvom setu žalio sudiji da mu je šorts veliki i da nema drugi, te je tražio da mu se obezbedi novi. Naravnio, sudija je nakon odigranog seta uzela telefon u ruke i pozvala je organizatore u pomoć kako bi Ote mogao da nastavi meč.

Zatim je Nemac privukaoveliku pažnju tako što je glumio da puši džoint, i to tokom TV prenosa, što definitivno nije slika koja bi trebalo da se pošalje sa Vimbdlona.

Naime, u jednom trenutku 151. teniser sveta proklizao je i našao se na travi, ali nije odmah ustao - već je ostao da leži na mogu i simulira konzumiranje džointa.

A što se tiče prozivke upućene Đokoviću, Ote je rekao:

- Gledajući iz mog ugla, bez obzira ko će da pobedi u trci za GOAT, Federer je najveći. Nažalost, nisam objektivan. Divim mu se zbog držanja. Izgradio je besprekornu sliku i nije, poput Đokovića, izazivao skandale.

Video: Čiji je uspeh veći - Đokovićev ili Jokićev? Pitali smo ljude na ulicama Beograda šta oni misle

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mihailović

    2. jul 2021 | 10:22

    Šta očekivati od nekog Nemca, njima su Srbi za sve krivi,za izgubljena oba svetska rata...zato su Nemci rasturili Jugoslaviju, otimaju Kosovo i Srbe propagandom prave veće zločince od njih, iako Srbi nikoga nisu napali,samo čuvali svoje kuće i svoju državu...

  • Boki

    2. jul 2021 | 10:14

    Lepo je rekao "iz njegovog ugla". Tako izgleda svet posle jointa.

  • M.K.

    2. jul 2021 | 14:22

    Puno uspeha za Novaka danas !🇷🇸💥💥💫💫✨✨✨🍀💫

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA