≫ 

Ne vredi Zverevu ni bacanje po terenu, Ože-Aliasim posle pet setova ide u četvrtfinale Vimbldona!

Nije Nemac uspeo da dovrši povratak

  • 1
Feliks Ože-Aliasim Foto: Tanjug/AP

Ponovo šok za Sašu Zvereva! Nemački teniser je eliminisan u osmini finala Vimbldona od kanadskog tenisera Feliksa Ože-Aliasima 6:4, 7:6(6), 3:6, 3:6, 6:4 nakon više od četiri sata borbe.

Možda bi i Zverev sada slavio pobedu da nije tesno izgubio drugi set koji je Kanađanina doveo na samo deonicu od pobede. Imao je loptu za 1:1, ali nije uspeo da dovrši posao.

Posle mu je bila potrebna neverovatna snaga i volja da bi napravio preokret. Vratio se na 2:2, udarao jako, bacao se po terenu u nekoliko navrata, ali nije uspeo da kompletira povratak.

Šesti nosilac više nije u igri i polako se čisti donji deo žreba.

Ože-Aliasim je ostvario rezultat karijere i imaće priliku da ode još dalje. Na tom putu će mu stajati osvajač Serbia Opena, Mateo Beretini.

Video: Hrvati strastveno navijali za Đokovića, slavili pobedu Srbina na Rolan Garosu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    5. jul 2021 | 22:43

    I ovi ovakvi (Tim, Zverev, Sapovalov, Medvedev, Cicipas, Agut, Rubljev, Beretini...) misle da ugroze Noleta, Rafu i Federera??? Trebace 20-30 godina da se rodi neko kao jedan od njih, a mozda i kasnije da bi uradio ono sto su ova trojica, a uskoro samo Nole u muskom tenisu koji ce postaviti takve rekorde da ce biti tesko i u igrici prestici ih.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA