≫ 

Novak sada ima motiv više: Pogledajte crtež koji je Stefan Đoković nacrtao ocu pred finiš Vimbldona

Nema sumnje da je ovo jedan od dražih crteža koje će Novak dobiti od sina

  • 5
Novak Đoković - Aslan Karatsev, Stefan Đoković blur Foto: Nikola Tomić

Ako se u motiv Novaka Đokovića da dođe do nove krune na Vimbldonu moglo slučajno i posumnjati, posle slike koju je dobio od sina Stefana nema sumnje da će prvi reket sveta u glavi imati samo to da u Londonu podigne svoj 6. trofej!

Naime, mali Stefan je nedavno nacrtao oca u "punoim izdanju" kako igra tenis, a iznad glave je, uz Vimbldon, nacrtao trofej koji Novak suvereno juri ove sezone.

Stefan je, inače, tokom Novakovih priprema za Vimbldon bio očev "sparing partner" na Majorci, a fotografiju je podelio ponosni deda Srđan Đoković.

Stefan Đoković Foto: Privatna arhiva/Srđan Đoković

Nole je u sredu rezultatom 3:0 pobedio Martona Fučoviča u četvrtfinalu, dok mu je naredni rival u polufinalu Denis Šapovalov. Na drugoj strani su Mateo Beretini i Hubert Hurkač.

Đoković u Londonu juri svoju 20. Grend slem titulu čime bi se izjednačio na večnoj listi sa Rafaelom Nadalom i Rodžerom Federerom, a sjajnu formu pokušaće da iskoristi kako bi ove godine naponon uzeo zlatni slem - Olimpijske igre pored četiri Grend slema.

Video: Đoković piše istoriju, a još ni do finala nije došao: Zanimljive činjenice pred 1/4 finale Vimbldona

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA