≫ 

Novinar koji najviše mrzi Đokovića se oglasio na Tviteru i priznao – Novak je najbolji na svetu!

Ben Rotenberg pred početak finala Vimbldona, blago rečeno, iznenadio je svoje pratioce na društvenim mrežama

  • 0
Tenis Novak Đoković  finale Vimbldon Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser, Novak Đoković trenutno se bori za 20. Gren slem titulu u finalu Vimbldona protiv Matea Beretinija. Iako je mnogima već bilo odavno jasno da je srpski teniser najbolji koji je ikada kročio na svetske terene, neki su bili “tvrdog srca“ i nisu mogli to da priznaju.

Među njima se nalazio i poznati teniski novinar, Ben Rotenberg, koji je gotovo na nedeljnom nivou ponižavao Novakove uspehe i veličao Rodžera Federera i Rafaela Nadala.

Ali danas kao da je u potpunosti promenio svoju ploču, pošto je pred finale Vimbldona na svom Tviter nalogu imao interesantan monolog u kojem je o Novaku pisao sve najbolje.

- Dakle, Novak Đoković igra za svoj 20. trofej na Gren slem turnirima na Vimbldonu, što bi ga izjednačilo na listi sa Federerom i Nadalom, ali mislim da je u odnosu na bilo koji drugi statistički parametar koji postoji, Đoković već najbolji igrač u svojoj eri – počeo je Rotenberg.

- Ono što je Đoković već uradio u svojoj karijeri je apsolutno neuporedivo. Niko nije osvojio sve Masters turnire, Đoković je to učinio i to po dva puta. I pobedio je na svakom Grend slemu barem dva puta, što niko nije učinio u Open eri. Ima bolji skor od svih najboljih rivala.

 - Sada, ako ste malo više subjektivni oko termina veličine, ko je možda najinspirativnija osoba, ko igra najlepši tenis, ko je najelegantniji... I to je isto validno razmišljanje. Svako voli šta mu se najviše sviđa. Ali sa manje emotivne, analitičke strane, Đoković je 100% taj čovek – zaključio je Ben.

Video: Đoković piše istoriju, a još ni do finala nije došao: Zanimljive činjenice pred 1/4 finale Vimbldona

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA