≫ 

Zašto se Novak Đoković poklonio britanskoj princezi posle osvajanja Vimbldona?

Da li je ovaj gest bio neophodan?

  • 20
Novak Đokvoić i Kejt Midlton Printskrin: Youtube/ESPN

Po završetku meča iz kojeg je Novak Đoković izašao kao šampion Vimbldona (po šesti put), vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton mu je čestitala u prostorijama Ol Ingland Klaba.

Novak je još jednom pokazao koliko je veliki čovek i potpuno poštujući pravila ponašanja sa kraljevskom porodicom, poklonio se pre nego što je uzeo pehar.

Njegov potez izazvao je veliki aplauz prisutnih.

Ipak, zanimljivo je da i sami članovi kraljevske porodice često ne žele da poštuju ova pravila, pa ih i sama Megan Markl često namerno krši, iako Megan više nije u toj priči otkad su ona i njen muž princ Hari.

Tako, na primer, znajući da će sledeća kraljica biti Kejt Midlton, Megan Markl nije smatrala da treba da se klanja kraljici pri svakom susretu.

- Megan i Hari smatraju da su ova pravila zastarela, posebno za generaciju milenijalaca. Njih dvoje poštuju tradiciju, ali žele da imaju određenu slobodu u ponašanju i budućem radu - navodi bliski izvor.

Stoga, Novakov gest prema Kejt Midlton se može smatrati iskazivanjem poštovanja. Možda ovaj gest nije bio obavezan, ali je više pokazao Novakove manire.

Video: Počela proslava Đokovićeve pobede na Novom Beogradu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Don

    11. jul 2021 | 19:28

    Ali kako je samo iskulirao ovu drugu. Bravo majstore!

  • Драган Србин

    11. jul 2021 | 19:34

    Џентлмен Но1

  • Sale

    12. jul 2021 | 09:08

    Primetio sam da naša ambasadorka ne zna kodeks oblačenja, majica na bretele, bez rukava, ne ide na ovakvim prijemima. Može kada krene na pijacu da se obuče tako...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA