≫ 

Da li ove reči Troickog znače da će Novak Đoković igrati na Olimpijskim igrama?

Miomir Kecmanović je siguran putnik što se tiče tenisera

  • 10
Viktor Troicki Printskrin: Youtube/NOVA S

Selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Viktor Troicki izneo je optimistične tvrdnje kada je u pitanju nastup Novaka Đokovića na Olimpijskim igrama!

Podsetimo, Đoković je posle osvojenog Vimbldona poručio da su šanse za odlazak u Tokio 50:50,  da bi Troicki gostujući na TV Nova S rekao:

- Ja se nadam da će ići Novak i Miomir Kecmanović. Treba da se čujemo u narednim danima, ja verujem da će ići. Plan je bio da ide, jako su strogi u Tokiju sa protokolima, celom organizacijom. Puno je pravila, da ne nabrajam sve. Izostanak publike je ogroman udarac, oseti se, ona je deo meča. Oseti se ta atmosfera, publika digne i pomogne. Kada je prazno, imao sam priliku da igram tako tokom korone, jadno je baš. Zaista je velika razlika. Na Novaku je da odluči, podržaću šta god da odluči. Neću ni da spominjem opciju da ne ide, nadam se iskreno da će ići - rekao je Troicki koji je naveo da je Miomir Kecmanović siguran putnik:

- Putujemo u subotu, Novak će se pridružiti koji dan kasnije, nadam se!

Đoković je pre poslednje odluke organizatora bio siguran putnik u Tokio, ali se pokolebao zbvog rigoroznih pravila. O tome da li će iči ili ne, govorio je i selektor vaterpolo reprezentacije Dejan Savić.

- On će da sagleda svoju celokupnu situaciju i mislim da šta god odluči niko ne sme i nema pravo da ga kritikuje. Pogotovo ako se pogleda da skoro svi sportovi nisu imali velika takmičenmja, a one je već odradio tri Grend slema. Mislim da je njegova odluka koja bi, pre svega, trebalo da se poštuje - rekao je Savić u ponedeljak za Telegraf.

Video: Poseban je: Zna se gde je završio Novakov reket koji je dao maloj Kineskinji posle finala Vimbldona!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NS

    13. jul 2021 | 13:56

    ..i dalje ne mogu da poverujem da je Troicki selektor...ili nekome trener, uz svo dužno poštovanje i njegove uspehe u tenisu i same teniske karijere. Nema harizmu, vokabular, mislim čak i znanje da bude trener, ne vidim ni neku volju, posvećenost. U najmanju ruku sam zblanut situacijom.

  • dule

    13. jul 2021 | 13:52

    Nerazumno od Viktora, pustite čoveka da ispisuje istoriju na Grend slemovima.

  • ✌️

    13. jul 2021 | 13:59

    Ko ,tebe ,postavi za selektora?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA