Najluđa glava tenisa ponovo u prvom planu, glumio je Hulka na turniru u Hamburgu

Ništa novo kada je Benoa Per

  • 0
Benoa Per, ATP Hamburg Printskrin: Twitter / Tennis TV

Francuski teniser Benoa Per uspeo je da se plasira u četvrtfinale turnira u Hamburgu, gde će mu protivnik biti Federiko Delbonis, a čak iako je Francuz uspeo da pobedi, ponovo je pokazao svoju "divlju" stranu pocepavši majicu nakon poena.

Benoa Per je neko ko se prečesto ističe svojim ponašanjem van terena, umesto na njemu, što kod velikog broja teniskih fanova izaziva određenu dozu odbojnosti prema ovom teniseru.

Namerno je gubio poene, nije hteo da nastavi meč, uzimao je telefon kako bi sudiji pokazivao gde je lopta pala na meču... Sve ove stvari, iako se deluju zanimljivima, obično izazovu nekakvu vrstu gađenja kod istinskih ljubitelja tenisa.

Još jedna stvar, upravo takva se desila i na turniru u Hamburgde, gde je Per uspeo da sebi trasira put do poslednjeg mesta u četvrtfinalu ovog turnira. Bolji je bio od Huana Pabla Variljasa, ali je jedan detalj ponovo zapao za oko mnogima.

Naime, nakon što je izgubio jedan od poena, Benoa Per je pocepao svoju majicu, dok je Tviter nalog ovakav potez prokomentarisao kratkim upoređivanjem sa jednim likom iz stripa - Neverovatni Hulk.

Video: Fotke čista emocija, a reči surove činjenice: Sve to dokazuje da je Đoković najbolji svih vremena

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA