Teniseru koji je prozivao Đokovića pretili smrću: Pozlilo mu tokom meča, pa izazvao bes kockara

Fric nije hteo da preda meč i zbog toga se našao na udaru

  • 1
Novak Đoković, Tejlor Fric Foto: AP/Tanjug

Američki teniser Tejlor Fric imao je velikih problema tokom meča na ATP turniru u Torontu, jer je protiv Džejmsa Dakvorta morao da traži lekarsku pomoć.

Fric je u prvom setu ostao bez daha zbog velike vrućine, ali nije želeo da preda meč. Nakon što se oporavio, izgubio je isti u dva seta i suočio se sa pretnjama smrću.

- Hej, dobro sam. Razočaran sam, ovo je verovatno jedna od najčudnijih stvari koje sam doživeo. Srce je poludelo bez razloga. Samo sam nastavio jer je bilo toliko čudno da sam mislio da će možda taj osećaj nestati. Stvarno mrzim da odustajem, čak i ako je nekad pametnije da to učiniš - rekao je Fric, a zatim se osvrnuo na pretnje:

- Poruka svim kockarima koji mi upućuju standardne pretnje smrću zbog toga što se nisam povukao: "Zaista nisam zabrinut zbog vaših degeneričnih zavisnosti od kladionice dok igram meč."

Fric je, inače, bio rival Novaku Đokoviću na Australijen openu, kada je srpski teniser imao sigurno vođstvo, a potom se povredio. Međutim, Amerikanac ga je tada prozivao da je povreda bila lažirana.

- U petom setu je delovao dobro... Moram da mu čestitam na petom setu, stvarno je bio dobar. Ni blizu kao u trećem i četvrtom. Servirao je neverovatno, nije promašivao. Da je bio stvarno povređen, ne bi nastavio da igra - rekao je tada Fric koji je na tom meču imao podršku devojke Morgan Ridl čije fotke možete pogledati ispod:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA