≫ 

Novakov šou u Crnoj Gori: Demonstrirao borilačku veštinu sa majstorom iz Brazila

Đoković je talentovan i za čuvenu brazilsku kapoeru

  • 4

Novak Đoković je posle Olimpijskih igara odlučio da "napuni baterije" tako što je otputovao u Crnu Goru, gde je bio na moru i pre nego što je krenuo put Tokija.

Novaku je teško pao poraz u polufinalu protiv Zvereva, a kasnije i u meču za bronzu protiv Pabla Karenja Buste, pa je na kraju zbog povrede predao i miks dubl meč za bronzu sa Ninom Stojanović u paru.

Mnogo energije i emocija potrošio je Đoković, a ono što deluje lepo, utisak je da mu se raspoloženje popravilo, a deluje i da je povreda prošlost, pošto je pokazao da je dobar i u veštinama čuvenog brazilskog plesa i borilačke veštine "kapoere".

Novak je u Ljutoj naišao na Brazilca Marsela Santosa, koji je majstor kapoere, pa je delić svog umeća preneo i na Novaka, koji ima talenat i za ovo.

- Pokazivanje pokreta brazilske kapoere prvom teniseru sveta i živoj legendi sporta naše generacije. Maksimalno poštovanje Novače Đokoviću. Hvala i Jugoslavu Kariću na promociji ovog sastanka, kapoera se zahvaljuje - napisao je Brazilac uz video kako sa Novakom demonstrira kapoeru.

Video: Đoković zaigrao basket na Serbia openu: Ja sam Jokić, a moj brat je Dončić! Imitirao i Kobija!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA