Nadal došao u Kanadu, pa naprasno odustao od Toronta dan pre početka takmičenja

Čudna odluka Španca

  • 2
rafael nadal Foto: Tanjug/Ap

Iako je došao u Kanadu, gde je bilo planirano da nastupi na ATP turniru u Montrealu, Rafael Nadal se neće naći u glavnom žrebu. Razlog je odustajanje, a Španac nije želeo da navodi koji su to razlozi zbog kojih se povukao sa nadmetanja.

- Zaista sam želeo da igram ovde, ali nažalost morao sam da donesem ovakvu odluku. Imao sam probleme proteklih meseci, kao što svi znaju. Izostanak sa ovog turnira nije najsjajniji za mene, posle svih uspeha koje sam imao u Kanadi. Bila je to teška odluka, ali tako je kako je - saopštio je španski teniser, koji je osvojio ukupno pet puta turnir u Torontu.

On je nastavio da pada na ATP listi gde trenutno zauzima četvrtu poziciju sa 7.815 bodova. Jako blizu je Aleksandar Zverev, kao i Dominik Tim, koji bi vrlo lako mogli da ga preteknu u nekoj doglednoj budućnosti.

Nakon turnira u Torontu sledi još jedan vredan 1.000 bodova u Sinsinatiju od 15. do 22. avgusta, da bi nakon toga usledio US Open, koji je ove godine zakazan od 30. avgusta do 12. septembra. Videćemo da li će Nadal zaigrati na nekom od njih.

Video: Najveći Srbin među Gruzinima: Ono kad Zurabi izađe na balkon i poviče na srpskom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA