≫ 

Šok: Federer ponovo ide na operaciju kolena, kraj karijere je blizu?

Sve teže i teže je verovati da će se vratiti na teren

  • 36
Rodžer Federer - Huber Hurkač Foto: Tanjug/AP

Višestruki Grend slem osvajač Rodžer Federer ponovo će se podvrgnuti operaciji kolena!

On je to objavio i na društvenim mrežama, tako da je sada više nego jasno da od US Opena nema ništa.

Ne samo to, nego već mnogi smatraju da se njegovoj karijeri bliži kraj.

- Odradio sam dosta provera sa mojim doktorima povodom kolena... Povredio sam se tokom sezone na travi i svakako da ovo nije način da idem napred. Rekli su mi da moram da odem na novu operaciju kako bih se osećao bolje. Odlučio sam da to i učinim - rekao je Federer.

Pitanje je kada će se Rodžer i vratiti na teren posle već treće operacije. US Open je za njega izgubljen, verovatno i Australijan Open, ali je sada za Švajcarca skoro sve upitno.

- Želim da dam sebi šansu da se vratim na tur sa nekom formom i u nekom boljem izdanju. Izostaću sa turnira nekoliko meseci - zaključio je Federer.

Federer je nedavno napunio 40 godina, au proteklim mesecima je jasno isticao da još uvek nema u planu da se penzioniše.

Video: Jelena i Novak đuskaju, poljupci pljušte: Romantični trenutak snimio biznismen

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bela Vrana

    15. avgust 2021 | 21:59

    Jel realno da očekuje da ce sa 40 godina da parira momcima od dvadeset i nekoj? Nije tenis sport koji se igra lagano. Jeste Federer legenda tenisa al druže tvoje vreme je prošlo. Trebao je otići sa stilom i dostojanstveno, ovako odustajanje od turnira je tužno za gledanje.

  • jovan Davidovic

    15. avgust 2021 | 21:40

    Koliko covjek nema samopostovanja prema sebi ...Nastavlja da se blamira ...karijeru ...uspjesnu ...ttebao zavrsiti podignute glave prije dvije tri godine....ustvari poslije poraza u Vimldonu ..vise bi ga ljudi cijenili i postovali nego sada kada ima poslije svakog turnira neki zdravstveni problemStvarno im je trebao jedan ludi SRBIN koji ce ih izbaciti iz zivotnog kolosjeka da neznaju kako da zavrse uspjesne karijere i on i Raffa...👍🤣🤣

  • jovan Davidovic

    15. avgust 2021 | 21:16

    Djokovic mu cestitao 40Rodjendan....to je uradio zato sto je kulturan i kul tip....Pjesmu koju mu je trebao poruciti...A sad adio....i ko zna kad i ko zna gdje...kad Federer nije znao sam sebi otpjevatiDjole -gospodin...od Nadala i Federera bolji ima 5 godina

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA