Osaka stala pred kamere prvi put od maja i zaplakala: Uvredilo je škakljivo pitanje o životnom stilu

Japanska teniserka nije mogla da se suzdrži i na kratko je morala i da izađe iz sale

  • 2
Naomi Osaka, plač Foto: Twitter / Printscreen

Jedna od najboljih teniserki današnjice, Naomi Osaka danas je održala svoju prvu konferenciju za štampu još od povlačenja sa Rolan Garosa krajem maja, kada je rekla da joj je neophodan mir i nije želela da razgovara sa medijima zbog određenih problema.

Ona se danas potrudila da prvi put strane pred kamere i održi normalan razgovor, ali se već posle prvog malo "ozbiljnijeg" pitanja u potpunosti rasplakala.

Prema pisanju čuvenog teniskog novinara, Bena Rotenberga, koji je nekoliko puta imao oprečne stavove o najboljem teniseru sveta, Novaku Đokoviću, jedan od predstavnika medija upitao je Osaku "kako izvlači najbolje iz toga što je poznata medijska ličnost, a pritom ne voli da priča sa novinarima".

Kao da se Osaka u tom trenutku osetila uvređenom, pa je samo zaplakala, obrisala suze rukavom i napustila konferenciju, jer više nije želela da razgovara. Ona se ipak potom vratila da zaključi intervju, ali u nešto drugačijem tonu.

Sve je to podiglo veliku buru, pa je morao da reaguje i agent Naomi Osake, koji je posle konferencije napao reportera tvrdeći da ne sme tako da se ponaša prema japanskoj teniserki.

- Taj nasilnik iz Sinsinati Inkvajera je bukvalno naličje onoga zbog čega teniser i mediji imaju labilne odnose. Svi će se složiti da je njegov ton bio potpuno pogreša i da je njegov jedini cilj bio da provocira. Sramotno ponašanje. A to da Osaka najviše može da se zahvali na popularnosti zbog onoga što se dešava van terena - daj, nemojte biti tako površni - rekao je Stjuart Dugid odmah pošto je Osaka izašla iz sale.

Video: Fantastičan šut Nikole Srećkovića: Spartak vodi 2:1

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Majka

    16. avgust 2021 | 21:20

    Svaki put da je neko reagovao kada su Đokovica provocirali i vređali do oviga sada ne bi doslo.

  • Deki

    17. avgust 2021 | 06:25

    Razmazeno deriste...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA