≫ 

Đokovića bi zbog ovoga "razapeli": Cicipas odbio vakcinaciju, primiće dozu samo ako bude obavezna!

Grk je bez straha istakao svoje mišljenje

  • 24
Rolan Garos, Novak Đoković, Stefanos Cicipas Sad više ne možemo da koristimo ovu taktičku prednost Foto: Tanjug/AP

Treći teniser sveta Stefanos Cicipas izjavio je da se neće vakcinisati protiv korona virusa, te da će to učini samo ako bude uslov za nastavak teniske karijere.

Prvi reket sveta Novak Đoković je zbog svog mišljenja bio "razapinjan" i provlačen po zapadnim medijima, pa se sada samo čeka reakcija.

Niko mi nije rekao ništa. Niko nije doneo odluku da je vakcinacija obavezna. U jednom momentu, čini mi se da ću morati to da uradim, ali za sada nije obavezna kako bih se takmičio, tako da se nisam vakcinisao - rekao je Cicipas.

Đoković je takođe u aprilu izjavio da se nada da vakcinacija neće postati nešto što se mora učiniti, a nakon toga nije prihvatao pitanja na teme povodom korona virusa.

Video: Jelena i Novak đuskaju, poljupci pljušte: Romantični trenutak snimio biznismen

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Viki

    17. avgust 2021 | 15:32

    Ja necu i kad bude obavezna. Kako misle da to izvedu?

  • Boban

    17. avgust 2021 | 15:30

    A zašto bi trebao da ima straha da iskaze svoje mišljenje? Svako ko je protiv korona vakcinacije je na stubu srama? Ko je doneo tak zakon o vakcinaciji? Ti specijalisti menjaju mišljenje svakog dana. Što si obećavali pre godinu dana nije više vazilo pre 9 meseci. Što su obećali pre 9 mesesci nije vazilo pre 6 meseci itd. Ni kod jednog drugog leka, kad ti doktor da, ne moraš da se potpišeš da se odričeš prava tuzbe, samo kod korona vakcine to postoji. Da je ta vakcina toliko delotvorna bogataši be krili od ostatka sveta, a ne bi im nabijali iglu na silu. Cicipas je 100% u pravu.

  • lami

    17. avgust 2021 | 18:44

    Bravo i kapa dole!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA