≫ 

Debakl srpskih tenisera u Sinsinatiju: Novak rešio da odmori, svi ostali ispali već posle prvog kola

Filip Krajinović, Laslo Đere, Miomir Kecmanović i Dušan Lajović nisu uspeli da savladaju svoje protivnike na startu Mastersa

  • 1
Tenis Dušan Lajović Foto: Tanjug/AP

Nije bilo sreće, ali ni umeća za srpske tenisere u Sinsinatiju. Novak Đoković rešio je da preskoči ovaj turnir kako bi se što bolje pripremio za ono što ga čeka na US Openu, dok su ostali takođe dobili "nenadanu" pauzu, pošto su eliminisani već posle prvog kola.

Još ranije, Miomira Kecmanović je poražen od Benoe Pera posle preorketa u tri seta (7:5, 3:6, 2:6), da bi se nastavilo potpuno neverovatnim porazom Filipa Krajinovića od Aleksa de Minora, iako je naš teniser prvi set osvojio sa uverljivih 6:0. Preostala dva pripala su Australijancu identičnim rezultatom - 4:6.

Ni Laslo Đere nije uspeo da pruži bilo kakav veći otpor protiv Korde, pošto je poražen u dva seta (4:6, 4:6), dok je loš nastup za srpske tenisere zaokružio Dušan Lajović, koji je uspeo da zadrži Gaela Monfisa nekih sat i po vremena na terenu, ali je na kraju i sam poražen u dva seta (7:6, 6:2).

Sve ovo ne raduje pred početak US Opena i to nakon što je većina naših tenisera propustila nastup na Olimpijskim igrama u Tokiju kako bi se pripremili za poslednji Grend slem turnir u sezoni.

Video: Ćute, rade, trpe, ginu jedan za drugog: Deki Stanković ponosan na igrače posle pobede nad Klužom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA