≫ 

Divno popodne pred US Open: Lepa srpska teniserka se pohvalila fotkom sa Đokovićem

Ivana i Novak zajedno u NJujorku...

  • 1
Ivana Jorović Printskrin: Instagram/jorovicivana

Srpska teniserka Ivana Jorović jedna je od 10 predstavnika naše zemlje na ovogodišnjem US Openu, a neposredno pred početak Grend slema u Njujorku "pohvalila" se fotografijom sa Novakom Đokovićem.

Uz komentar "divno popodne pred US Open", Ivana je okačila fotku sa Novakom na svoj Instagram stori i tom prilikom je na društvenim mrežama dobila i veliki broj komentara kojima su navijači poželeli sreću i njoj i Đokoviću.

Ivana će Srbiju predstavljati u dublu, partnerka joj je Holanđanka Lesli Kerkove Patinama, a svoj prvi meč će imati tek u sredu.

Đoković, s druge strane, u prvom kolu US Opena igra u noći između utorka i srede protiv Danca Helgera Runea i to će ujedno biti njihov prvi međusobni duel.

- Uzeo sam malo više vremena za odmor, oporavak i pripremu, posle olimpijskog turnira koji je bio scrpljujući u svakom pogledu, ali i inspirativan. Okrenuo sam novi list, trudim se da izvučem neke pouke iz mečeva koje sam odigrao u Tokiju i da pružim maksimum u naredne dve nedelje - rekao je Đoković pred početak takmičenja.

Video: Ivana Jorović o Australijan openu i ženskom tenisu: Đoković osvaja titulu, Srpkinjama treba iskustvo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA